Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal

http://bevandorlas.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/fooldal_kepgk-is-118.pnglink
http://bevandorlas.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/letelepedes_magyarorszagongk-is-118.pnglink
http://bevandorlas.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/magyar_allampolgarsaggk-is-118.pnglink
http://bevandorlas.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/hazai_anyakonyvezesgk-is-118.pnglink
http://bevandorlas.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/menekultkent_magyarorszagongk-is-118.pnglink
Progress bar
Belügyi alapok
 • Belügyi alapok

   

  Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság által az Európai Unió Belügyi Alapok társfinanszírozásával megvalósított projektekről bővebben itt olvashat.

   

  logo mmia pici

   

   

Hírek

TÁJÉKOZTATÁS/INFORMATION

TÁJÉKOZTATÁS/INFORMATION

  Tisztelt Ügyfeleink!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 11. napokon a call center korlátozottan érhető… Tovább..
ÁRAMSZÜNET A PÉCSI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁBAN

ÁRAMSZÜNET A PÉCSI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁBAN

  ORSZÁGOS IDEGENRENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG  Dél-dunántúli Regionális Igazgatóság     Tisztelt Ügyfeleink!   Tájékoztatjuk Önöket hogy az… Tovább..
Tájékoztatás korlátozott ügyfélfogadásról/Information about limited customer reception

Tájékoztatás korlátozott ügyfélfogadásról/Information about limited customer reception

  Tisztelt Ügyfeleink!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 10. és április 11. napokon ügyfélszolgálatinkon a… Tovább..

Hirdetmények

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság a 2005. november 1-jét követően indult eljárásokban hatósági döntéseit a jogszabályban meghatározott esetekben hirdetményi úton honlapján is közzéteszi. Amennyiben a lenti keresőbe beírt adatokkal nincs találat, kérem, kattintson a HIRDETMENY linkre és ismételje meg a keresést a megjelenő felületen.

HIRDETMENY

OIF logó nagyonnagyonkicsi

Tisztelt Érdeklődő!

 

Tájékoztatjuk, hogy a harmadik országbeli állampolgárok beutazására és tartózkodására vonatkozó új idegenrendészeti jogszabály átmeneti rendelkezései alapján ha Ön Magyarországon a korábbi jogszabály alapján már érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkezik, az új idegenrendészeti jogszabály szerinti jogcímek valamelyikén kérelmezheti a tartózkodási engedélye kiadását. Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag tartózkodási engedély kiadása kérelmezhető jelenleg személyesen és az Enter Hungary rendszeren keresztül, függetlenül a meglévő érvényes engedélytől. A tartózkodási engedély meghosszabbítása az átmeneti szabályok szerint nem lehetséges. A tartózkodási engedély kiadása iránti kérelmet legkorábban a tartózkodási engedély lejárta előtt 45 nappal nyújthatja be. Ha 2024. március 1. és április 1. között jár le, a tartózkodási engedély kiadása iránti kérelmet legkésőbb a tartózkodási engedély érvényességi idejének utolsó napján kell benyújtania.

 

Részletek és további információk ide kattintva érhetőek el : Átmeneti szabályok (gov.hu)

 

 

OK